Ексклюзиви
понеділок, 01 жовтня 2018 19:36

У Криму поліція затримали поплічника російської влади

У Криму поліція затримали поплічника російської влади
У Ялті затримали лідера місцевої "самооборони" Овсепа Мінасяна. Фото: скріншот

Кримські правоохоронці затримали в окупованій Ялті лідера місцевої "самооборони" Овсепа Мінасяна. Раніше цього приємника російської влади особисто нагородив грамотами за заслуги Володимир Путін.

Про затримання Мінасяна розповів отаман російської організації "Кримське козацтво" Сергій Акімов, передає "Крим. Реалії".

"На площу Леніна в Ялті вийшов Овсеп Мінасян з вимогою припинити свавілля, яке чиниться зараз в Криму. Житла немає, підвищення цін, влада не діє. Самого Овсепа безпідставно посунули в черзі за квартирою", – зазначив Акімов.

Мінасян протестував із плакатами, на яких було написано: "Оголошую безстрокове голодування" і "Зупиніть свавілля в Криму".

"Мінасяна забрали. На лавочці залишились лежати плакати, грамоти, котрі йому особисто вручав Путін", – розповів Акімов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії заговорили про поразку Путіна

Також у Facebook опублікували відео, на якому Овсеп Мінасян стоїть на площі Леніна у військовій формі з нагородами та спілкується із представниками російської поліції. Сам Мінасян говорить, що вийшов на одиночний пікет і повідомив про це владу. Однак, незважаючи на це, правоохоронці забрали чоловіка та повели у невідомому напрямку.

Раніше, у Сімферополі провели мітинг проти російської пенсійної реформи. Вперше на подібних заходах люди відкрито розкритикували президента Росії Володимира Путіна.

Зараз ви читаєте новину «У Криму поліція затримали поплічника російської влади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути