Ексклюзиви
пʼятниця, 30 березня 2018 16:09

У Криму окупанти засудили свого поплічника-мера

У Криму окупанти засудили свого поплічника-мера
Дмитро Щепатков став мером Феодосії в 2013 році й активно підтримував окупантів. Від них і отримав тюремний термін. Фото: Крым.Реалии

Мера Феодосії Дмитра Щепеткова, який 2014 року активно допомагав окупантам, Керченський суд в анексованому Криму засудив на 8 років позбавлення волі.

Співробітники ФСБ 21 грудня 2015 року провели у будинку Щепеткова обшук і звинуватили у вимаганні грошей у підприємців, повідомляють "Крым.Реалии".

"Мер Феодосії Дмитро Щепетков, який 2014-го вітав окупантів, проводив незаконний референдум і радів "поверненню Криму до рідної гавані" 28 березня отримав 8 років суворого режиму. Нова батьківщина не оцінила заслуг. Ну нічого, головне - бандерівців немає", - прокоментував у Facebook журналіст Денис Казанський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Силовики у Криму затримали журналіста

Разом із Щепетковим засудили і його товариша.

Нова "влада" на чолі з Сергієм Аксьоновим встановила правила, які відкинули Крим у 1990-ті роки минулого століття. Так вважає журналіст Павло Казарін.

Зараз ви читаєте новину «У Криму окупанти засудили свого поплічника-мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути