субота, 16 лютого 2019 13:30

У Криму окупанти заарештували 3 активістів

У Криму окупанти заарештували 3 активістів
Рустема Емірусеїнова, Арсена Абхаїрова й Ескендера Абдулганієва затримали 14 лютого в Червоногвардійському районі окупованого Криму. Фото: Кримська солідарність

Підконтрольний Кремлю "Київський районний суд Сімферополя" заарештував 3 затриманих напередодні кримських татар: Рустема Емірусеїнова, Арсена Абхаїрова і Ескендера Абдулганієва. Їх звинувачують в участі у забороненій росіянами релігійній організації "Хізб ут-Тахрір".

Про це повідомляє громадський рух "Кримська солідарність" в Facebook.

Адвокат Едем Семедляев повідомив, що засідання пройшло в закритому режимі, оскільки "суд" вирішив, що в справі є загроза учасникам процесу. Всім затриманим обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 13 квітня.

Рустема Емірусеїнова, Арсена Абхаїрова й Ескендера Абдулганієва затримали 14 лютого в Червоногвардійському районі окупованого Криму. Їх звинувачують в участі в організації "Хізб ут-Тахрір", яка в РФ заборонена і названа терористичною, але не заборонена на території України.

Зараз ви читаєте новину «У Криму окупанти заарештували 3 активістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути