неділя, 05 липня 2020 05:30

У Криму "готелі задрали ціни" для своїх туристів

У Криму "готелі задрали ціни" для своїх туристів
У Криму подорожчав відпочинок. Фото: DW

У Криму підняли ціни для відпочивальників.

Зокрема, так званий голова "комітету з туризму, курортів і спорту держради Криму" Олексій Черняк визнав, що після початку відкладеного через пандемію курортного сезону ціни піднялися в середньому на 10-15% в порівнянні з минулим роком, пише ТАСС.

Назвати такі показники йому довелося у відповідь на публікації в російських ЗМІ, в яких йшлося про те, що в Криму готелі вдвічі підняли ціни на розміщення у зв'язку з ажіотажним попитом.

Генеральний директор російської мережі турагентств "Рожевий слон" Алексан Мкртчан констатував, що до значного збільшення вартості номерів призвели додаткові витрати готелів на забезпечення безпеки в період пандемії і високий попит.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбільш провальний сезон за 10-15 років - в Криму підраховують збитки від коронавірусу

"Всі хороші готелі задрали ціни. Глибина продажів - гігантська, багато готелів встануть скоро на stop sale (зупинка продажів) - це відбудеться протягом двох тижнів, до 15-17 липня, оскільки весь липень буде проданий і залишаться місця тільки після другої декади серпня. цього року буде від сили 4 млн відпочивальників у Криму - це "стеля". Тому що в цьому році сезон все одно зім'ятий. І в Криму раніше холоднішає, ніж в Сочі. У Криму вже не можна купатися у жовтні, а в Сочі можна", сказав Мкртчан.

З 15 червня для кримчан, а також зареєстрованих у Криму і Севастополі громадян, почали працювати санаторії, пансіонати, готелі та мотелі. А з 1 липня вони зможуть приймати на відпочинок жителів Росії.

Зараз ви читаєте новину «У Криму "готелі задрали ціни" для своїх туристів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути