вівторок, 28 січня 2020 18:50

У Кремлі призначили куратора окупованого Криму

У Кремлі призначили куратора окупованого Криму
Куратором призначили Марата Хуснулліна. Фото: Infox.ru

Новим куратором Кремля в окупованому Криму призначили віцепрем'єра нового уряду РФ Марата Хуснулліна.

Відповідне рішення ухвалив російський прем'єр Михайло Мішустін, заявив підконтрольний Москві голова окупованого півострова Сергій Аксьонов, передає "РИА Новости".

"Я вже говорив з прем'єр-міністром Михайлом Мішустіним, ми домовилися, що куратором Криму буде Марат Хуснуллін. Рішення ухвалене, я вже поговорив із ним теж, цього тижня буде робоча зустріч, пов'язана з уточненням плану дій", - прокоментував Аксьонов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість техніки показали моделі з AliExpress. У мережі висміяли візит Путіна в Крим

Марат Хуснуллін є уродженцем Татарстану. З 1999 року працював у державних органах РФ. 10 років він очолював Міністерство будівництва, архітектури і житлово-комунального господарства Татарстану. З 2010 року працював у Москві. Обіймав посаду заступника мера з питань містобудівної політики і будівництва. До нового уряду РФ увійшов 21 січня, після того як Дмитро Медведєв разом із урядом подав у відставку.

Росія за роки анексії Криму не принесла йому обіцяного процвітання. Більш того, кримська економіка не може вийти на доокупаціонний рівень. За підсумками 2013 року в Криму загальний обсяг реалізованої продукції склав 3,3 млрд доларів, тоді як в 2019 - 2 млрд.

Зараз ви читаєте новину «У Кремлі призначили куратора окупованого Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути