середа, 05 квітня 2017 14:49

"Тоталітарний режим жорстокіший за радянський" - Джемілєв про Крим

"Тоталітарний режим жорстокіший за радянський" - Джемілєв про Крим
Жорсткий напівбандитський тоталітарний режим, який за деякими своїми ознаками навіть гірший від радянського Фото: amn.com.ua

У Криму після анексії встановлений "жорсткий напівбандитський тоталітарний режим, який за деякими ознаками навіть гірший за радянський".

Про це заявив лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв під час конференції, присвяченої питанням конфліктів і насильства у світі. Вона відбувається у Братиславі, Словаччина, повідомляє Крим.Реалії.

"Боротьба кримських татар була довгою і наполегливою, але в кінцевому результаті успішною. Сотні людей пройшли через тюрми й табори, деякі так і закінчили своє життя в тюремних катівнях. Багато людей, які боролися за повернення на батьківщину, так і не побачили її, поховані на чужині", – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Крим можуть звільнити сьогодні ввечері" - Джемілєв

"Народ, який після півстолітнього заслання нарешті повернувся на батьківщину, знову під тиском репресій поступово змушений залишати Крим і переселятися на материкову частину України", – підсумував він.

"Після анексії Росією Криму з'являлася інформація про можливий початок депортації кримських татар", - заявив лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв.

Зараз ви читаєте новину «"Тоталітарний режим жорстокіший за радянський" - Джемілєв про Крим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути