Ексклюзиви
середа, 06 червня 2018 14:07

"Доля Сущенка залежить від того, чи почує його Європа та США" - експерт

"Доля Сущенка залежить від того, чи почує його Європа та США" - експерт
Доля Романа Сущенка багато в чому залежить від того, чи набуде його історія інформаційного розголосу. Фото: УНІАН

За вирок, який Московський міський суд виніс українському журналістові 49-річному Романові Сущенку, маємо відповісти Росії ударом на удар.

Це мусять бути і персональні санкції, і державна стратегія, розповів військовий експерт 46-річний Дмитро Снєгирьов Gazeta.ua.

"Маємо "показати зуби" й відповідати ударом на удар. Подивіться, яка потужна "п'ята колона" прижилася в країні. Узяти хоча б Вишинського із "РИА Новости Украина". Вже зараз спецслужби повинні скласти список усіх проросійських журналістів, військовополонених і затриманих диверсантів й пропонувати їх на обмін. Арешт Вишинського викликав у Путіна здивування й розгубленість – таких дій він точно не очікував.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справу Сенцова фабрикували на найвищому рівні

Європейським країнам та США потрібно довести, що Роман Сущенко – не шпигун СБУ, як говорить російська сторона, а український журналіст, який постраждав за свої переконання. Важливо, чи сприйме його суспільство. Українці не довіряють політв'язням після Надії Савченко, яка спочатку подавала великі надії, а потім так же сильно розчарувала. Проблема нашої держави в тому, що не існує спеціальної стратегії щодо звільнення бранців Кремля", - зазначив експерт.

4 червня політв'язня Кремля Романа Сущенка Московський міський суд позбавив волі на 12 років.

Зараз ви читаєте новину «"Доля Сущенка залежить від того, чи почує його Європа та США" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути