середа, 07 березня 2018 11:52

Собчак розповіла, що робити з Кримом

Собчак розповіла, що робити з Кримом
Ксенія Собчак заявила, що Росія не віддасть Крим Україні. Але можна провести ще один референдум. Фото з відкритих джерел

Після президентських виборів Росія не поверне Крим Україні, але потрібно буде провести референдум серед жителів України та Росії.

Про це заявила Ксенія Собчак, кандидат у президенти РФ в інтерв'ю "Эхо Москвы".

"Коли я скажу, от повернемо Крим Україні. Ні, я такого не скажу. Тому що я дійсно знаю і розумію, що є люди, і це теж правда, з якими ми повинні рахуватися. Які у Криму хочуть бути частиною Росії, їм вже ці обіцянки дали. Їх вже зробили частиною Росії, вже їм видали російські паспорти. І, незважаючи на те, що я особисто вважаю, що це незаконно, несправедливо, що для Росії це несе величезні збитків і для всіх інших жителів Росії це тільки зайві гроші, які ми витрачаємо на Крим. Це зубожіння країни, це санкції, це величезна кількість наслідків, які ми будемо розсьорбувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні пояснили, як Собчак може потрапити в Крим

Потрібно, перше – поставити ще раз питання про законність приєднання Криму. Це питання просто ще раз повинне виникнути в порядку. Друге – ми повинні зібрати різних експертів по цій темі і вирішити, як далі діяти. Або, на мій погляд, є кілька варіантів вирішення цієї проблеми. Або це міжнародний референдум, за участю як жителів Росії, так і жителів України", - сказала Собчак.

Тим часом міністр закордонних справ Павло Клімкін вважає політичною шизофренією прохання кандидата в президенти РФ Ксенії Собчак відвідати окупований Крим.

Зараз ви читаєте новину «Собчак розповіла, що робити з Кримом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути