понеділок, 25 березня 2019 13:30

СБУ показала зрадників на відео

СБУ показала зрадників на відео
В СБУ показали всіх співробітників, які продалися Путіну / скрін

Відео з колишніми працівниками Служби безпеки України, які зрадили країну заради Російської Федерації з'явилось у мережі.

Ролик розмістили в мережі до професійного свята - Дня працівників Служби безпеки України, які самовіддано протистоять агресії Російської Федерації, повідомляє начальник Управління взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю в СБУ Олена Гітлянська на своїй сторінці в Facebook.

Свято щорічно відзначають 25 березня.

Також в цей день згадали і зрадників Батьківщини, які в відповідальний для України час зрадили військову присягу і перейшли на бік ворога.

За даними спецслужби, в списку є 1391 прізвища. Серед них 135 осіб з 3-го управління (з дислокацією в м. Сімферополь АР Крим) ЦСО "А" СБ України, 8 осіб з Управління внутрішньої безпеки СБУ, 817 осіб - з ГУ СБУ в АР Крим, 383 - з УСБУ у м.Севастополі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ відреагувала на поїздку колишнього "регіонала" до Москви

За останні 5 років в СБУ попередили майже 300 терористичних актів, які мали на меті посіяти паніку і зневіру у суспільстві. Викрито і засуджено, у тому числі за державну зраду і шпигунство, 341 особу. Вилучено з незаконного обігу більше 8 тисяч одиниць зброї, понад 960 тисяч вибухових пристроїв, боєприпасів, 10 тонн вибухівки. Виявлена і попереджена хвиля кібератак спецслужб Російської Федерації на державні електронні ресурси і системи об'єктів критичної інфраструктури.

Зараз ви читаєте новину «СБУ показала зрадників на відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути