Ексклюзиви
понеділок, 11 грудня 2017 12:38

Розповіли, що кримчани зможуть собі купити до новорічного столу

Розповіли, що кримчани зможуть собі купити до новорічного столу
Олів'є в Криму подорожчало, а "оселедець під шубою" подешевшав. Фото: ББ

Вартість новорічного столу для кримської родини з 4-х чоловік становитиме 6804 рублі (2721 грн). Такі підрахунки оприлюднив Росстат, передає російський сайт crimea-news.

На офіційному сайті відомства опублікований рейтинг вартості традиційних для новорічного столу продуктів по регіонах РФ.

"За даними, Крим займає 10 місце з 85-ти по дороговизні продуктів. Кримський новорічний стіл від найдорожчого, за вартістю, чукотського, дешевший на 1 378 руб. У свою чергу, "кримський стіл" на 3647 руб. дорожчий від мінімального - в Інгушетії", - йдеться у повідомленні.

Крім того, олів'є обійдеться кримчанам в 359 руб. (143 грн), а "оселедець під шубою" - в 173 руб. (69 грн). Зазначається, що олів'є в Криму подорожчало, а "оселедець під шубою" подешевшав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Криму оприлюднили графік майбутніх "блекаутів"

"Складаючи рейтинг вартості новорічного столу, статисти враховували ціни на такі продукти, як м'ясні і рибні делікатеси, кури, сир, масло. У списку також фрукти і соки, свіжі овочі, ікра, картопля, торти і цукерки, шампанське, коньяк", - повідомляється.

Раніше повідомлялось, що в окупованому Криму проблему зростання цін на продукти мають вирішувати за рахунок створення регіональних продовольчих хабів. Про це заявив голова "комітету з економічної політики" Валерій Коваленко.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли, що кримчани зможуть собі купити до новорічного столу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути