середа, 06 лютого 2019 11:54

Росіяни просять Україну забрати Крим назад

Нещодавно стало відомо, що влада РФ виділяє на розвиток окупованого Криму 310 мільярдів рублів. Обурені росіяни просять Україну забрати дорогий півострів назад.

З коментарем з приводу чергового збільшення фінансування Криму виступив впливовий російський telegram-канал СерпомПо, передає Діалог.UA.

Як повідомляється, днями прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв підписав держпрограму по збільшенню фінансування Криму з держбюджету РФ. Протягом наступних 3 років росіяни мають намір влити в півострів 310 мільярдів рублів, з яких половину вже у 2019 році.

Рішенням Кремля незадоволені прості росіяни. Вони просять Україну забрати півострів назад.

  Росіяни незадоволені рішенням Кремля.
Росіяни незадоволені рішенням Кремля.

"Глибокий кримський рот знову розкрився до крайньої напруги м'язів, але вилиці у нього не зводить. Дай грошей. Дай. Дай. Дай. І тільки море згідно шарудить галькою. Те, що відняли у Росії зростанням пенсійного віку, радісно ллється крізь друшляк корупції в Крим, залишаючи поверх дірок локшину пропаганди. Це, наприклад, більше 10 річних бюджетів злиденної Псковської області. Але що таке Псковська область? Івановська? Костромська? У порівнянні з тим, що було захоплено в сусідньої країни і де потрібно показати форс?" - обурилися в СерпомПо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупований Крим відвідає делегація з Великої Британії

Ресурс дійшов висновку, що захоплення українського півострова було далеко не геополітичною перемогою Путіна, а катастрофічною помилкою для всієї РФ, яка в майбутньому обернеться великою НП.

"Крим проковтне і більше, ніж 300 млрд. У цю бездонну чорноморську діру всю Росію запросто затягне. Тільки бульбашки по воді підуть. І лише вікна будинків російських пропагандистів і чиновників в Італії, Австрії, Англії байдуже направляться у спокійні води, де тільки но потонула розхристана наша держава", - спрогнозував telegram-канал.

  Росіяни незадоволені рішенням Кремля.
Росіяни незадоволені рішенням Кремля.

Україна в 2019 році залишилася "частково вільною" країною, а окупований Росією Крим отримав статус "невільної території". Про це йдеться у новому звіті міжнародної правозахисної організації Freedom House "Свобода у світі-2019".

Зараз ви читаєте новину «Росіяни просять Україну забрати Крим назад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути