вівторок, 05 лютого 2019 23:18

Окупований Крим відвідає делегація з Великої Британії

Окупований Крим відвідає делегація з Великої Британії
Білл Етрідж - член маловідомої Лібертаріанської партії Великої Британії.

Російські представники заявляють, що в окупований Крим у квітні для участі в Ялтинському міжнародному економічному форумі прибуде делегація з Великої Британії.

До складу делегації увійдуть 15 британських політиків, підприємців та експертів, а очолить її депутат Європейського парламенту Білл Етрідж. Про це сказав голова правління Фонду "ЯМЕФ" Андрій Назаров, повідомляють "Известия".

Білл Етрідж - член маловідомої Лібертаріанської партії Великої Британії. В Європарламенті він є членом нечисленної групи "Європа за свободу і пряму демократію", до якої входять представники євроскептичних сил. У 2018 році він вже відвідував окупований півострів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чеські політики незаконно відвідали Крим

За останні три роки форум у Ялті вже відвідувала низка представників європейських ультраправих і лівих партій, а також низка маловідомих бізнесменів та експертів.

Країни Євросоюзу неодноразово виступали із засудженням подібних візитів і нагадували своїм громадянам про відповідальність за незаконний перетин кордону Криму.

Зараз ви читаєте новину «Окупований Крим відвідає делегація з Великої Британії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути