Ексклюзиви
четвер, 26 березня 2020 14:20

Російський винищувач Су-27 впав у Чорне море

Російський винищувач Су-27 впав у Чорне море
Винищувач Су-27, ілюстративне зображення. Фото: Міноборони РФ

25 березня в ході планового польоту російський винищувач Су-27 впав у Чорне море, за 50 км від міста Феодосія, на анексовану територію.

Через хвилину після цього аварійний сигнал зафіксували в районі падіння, пише Interfax.

Позначка російського винищувача зникла з радарів у середу, близько 20:10. Як повідомили в міноборони РФ, сигнал аварійного радіомаяка зафіксували о 20:11.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракетний катер РФ зайшов у морську зону України

"До пошукової операції залучили 11 кораблів і суден Чорноморського флоту, прикордонної служби ФСБ Росії і цивільні судна. Розвідка з повітря безперервно ведеться екіпажами чотирьох вертольотів, в тому числі із застосуванням безпілотних літальних апаратів Чорноморського флоту", - розповіли в міноборони.

Винищувачі Су-27 входять до складу чергових сил протиповітряної оборони Південного округу. Бойовий радіус літака - 1200 км. Екіпаж складається з одного пілота. Винищувачі використовуються для перехоплення і знищення літаків і безпілотників, ведення повітряних боїв, а також для повітряного прикриття флоту на віддаленні 300–400 км від берега.

Зараз ви читаєте новину «Російський винищувач Су-27 впав у Чорне море». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути