Ексклюзиви
середа, 21 червня 2017 12:35

Росіяни не пропустили до Криму українське сало

  Россільгоспнагляд не дозволив українське сало кримчанам.
Россільгоспнагляд не дозволив українське сало кримчанам.

Росіяни не пропустили в Крим з материкової України 43 кг сала. За минулий тиждень вони не допустили на анексований півострів близько 150 кг продуктів тваринного походження.

Про це повідомляє прес-служба Россільгоспнагляду.

"За минулий тиждень державні інспектори відділу прикордонного ветеринарного нагляду на державному кордоні Російської Федерації і транспорту управління Россільгоспнагляду у Республіці Крим і місті Севастополь припинили 91 спробу ввезення в Крим з України продукції тваринного походження. Заборонили ввезення товарів загальною вагою близько 150 кілограмів, які виявили в автомобільних пунктах пропуску "Армянськ", "Джанкой" і "Перекоп" в ручній поклажі громадян і багажі особистого автотранспорту, що прямує з території суміжної держави", - йдеться в повідомленні.

На сайті відомства пишуть, що в ручній поклажі виявили 42,8 кг сала, 50,4 кг готових м'ясних і ковбасних виробів в асортименті, 44 кг м'яса птиці, 9,2 кг риби та рибопродуктів, 2,6 кг меду, 584 яйця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Севастополі заборонили мітинги

В Криму розпочали інтенсивне засолення ґрунтів і ґрунтових вод, а це в найближчій перспективі може стати екологічною катастрофою. Таку думку висловив відомий волонтер Олексій Гай на своїй сторінці у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни не пропустили до Криму українське сало». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути