Ексклюзиви
вівторок, 30 червня 2020 15:42

Росія запустила рух вантажних поїздів Кримським мостом

Росія запустила рух вантажних поїздів Кримським мостом
Окупанти запустили рух вантажних поїздів по Кримському мосту. Фото: kerch.fm

Міністр транспорту Росії Євгеній Дітріх і так званий глава Криму Сергій Аксьонов запустили вантажний залізничний рух Кримським мостом.

Як пишуть росЗМІ, 2 вантажні потяги "Кримських залізниць" вирушили назустріч один одному — один з боку півострова, інший з боку материка, щоб зустрітися під аркою мосту.

Залізнична станція "Керч-Південна", найближча до так званого Кримського мосту з боку окупованого Криму, буде відкрита 1 вересня, повідомили окупанти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбільш провальний сезон за 10-15 років - у Криму підраховують збитки від коронавірусу

Цікаво, що російські засоби масової інформації показали потяг лише з боку локомотиву, а вагони потрапили до камер тоді, коли поїзд уже набрав швидкості. При цьому користувачі соцмереж звернули увагу на те, що вагони у дуже поганому стані. "Вагони — обличчя руського миру", "Обирали, які не шкода. Боялися, на*ся", — коментують вони запуск залізничного сполучення.

Росія планує провести масштабні військові навчання біля Чорного моря і захопити греблю на півночі Херсонської області, вважає екскомандир сил США в Європі генерал-лейтенант Бен Ходжес.

Зараз ви читаєте новину «Росія запустила рух вантажних поїздів Кримським мостом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути