вівторок, 24 квітня 2018 01:45

Росія розпочала в окупованому Криму військові навчання

Росія розпочала в окупованому Криму військові навчання
Окупанти проводять в Криму навчання. Фото: Еспресо

У анексованому Росією Криму окупанти почали проведення військових навчань, на яких армія агресора відпрацьовує "виявлення кораблів умовного супротивника".

У навчаннях будуть задіяні берегові ракетні комплекси. У відомстві нагадали, що в Криму розміщені російські розрахунки ракетних комплексів "Бастіон" і "Бал". Командно-штабні навчання ракетної бригади Чорноморського флоту Росії відбувається на полігоні бойової підготовки в Криму, повідомляє "Радіо Свобода".

"На наступному етапі навчання розрахунки відпрацюють розгортання ракетних комплексів на місцевості і зміна вогневих позицій. Завершальним етапом залікового тактичного навчання стане виконання ракетниками завдань по виявленню умовних надводних цілей з подальшою передачею отриманих даних на командний пункт", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська армія входить в топ-30 кращих армій світу

У березні російська армія вже проводила навчання на 19 полігонах, в тому числі уздовж кордону з Україною, а також на окупованих територіях. У навчаннях були задіяні близько 8 тис. військовослужбовців і близько 1400 одиниць озброєння і військової техніки, в тому числі реактивні системи залпового вогню (РСЗВ) "Торнадо", "Град" і "Ураган", самохідні артилерійські установки "Хоста", "Мста- З "і" Акація ", самохідні протитанкові ракетні комплекси" Хризантема ".

Зараз ви читаєте новину «Росія розпочала в окупованому Криму військові навчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути