четвер, 04 квітня 2019 14:27

Росія продовжує затримувати судна в Азовському морі

Росія продовжує затримувати судна в Азовському морі
Фото: з відкритих джерел

Росія продовжує блокаду Азовського моря. Час затримки суден на вході в Азовське море у березні становив у середньому 25,3 години, на виході – 33,7 години. Такі дані оприлюднив головний редактор українського інформаційного агентства Black Sea News Андрій Клименко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки росіян проти анексії Криму - статистика

"25,3 години - мінімальний за весь період блокади час. Але це все ще більше, ніж у липні, на початку блокади Керченської протоки", - написав Клименко.

Тривалість штучного затримування суден залишається в 3-6 разів більше, ніж до початку блокади Керченської протоки. Клименко також оприлюднив загальну статистику затримки суден за весь період блокади Росією Азовського моря.

Напередодні стало відомо, що міністри закордонних справ країн-членів НАТО у Вашингтоні планують розглянути пакет військових заходів реагування на агресію Росії, що гарантуватиме безпеку для проходу українських суден через Керченську протоку та в Азовському морі.

Окупанти заявили, що нападатимуть на усі кораблі, які проходитимуть Керченською протокою. Про це розповів член комітету з оборони та безпеки Російської Федерації, Франц Клінцевич коментуючи рішення НАТО супроводжувати українські кораблі у Керченській протоці.

Зараз ви читаєте новину «Росія продовжує затримувати судна в Азовському морі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути