вівторок, 10 жовтня 2017 18:21

Росія приречена бути заручником Криму — Казарін

Росія приречена бути заручником Криму — Казарін
Павло Казарін, Сімферополь. Фото: соцмережі

Це не півострів приєднано до Росії, як вбиває в голови кремлівська пропаганда. Насправді все навпаки — Росія виявилася приєднаною до Криму.

Про це заявив Крим.Реалії відомий кримський журналіст Павло Казарін.

"Або ти скочуєшся в патріотизм — і жонглюєш фактами. Або погоджуєшся на роль "п'ятої колони" і націонал-зрадника. І переглядати доводиться не тільки погляди на сучасну повістку, але й на ті історичні факти, які ще недавно видавалися непорушними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські бізнесмени штовхатимуть Путіна до "гібридної капітуляції" в Україні

Це і є нова норма. Поки Крим залишається всередині Росії — він виконуватиме свою радіоактивну роль. Отруювати розсудливість. Торпедувати адекватність. І це не півострів "приєднано" до Росії. Це Росію "приєднано" до Криму. І вона приречена залишатися у нього в заручниках."

З 2014 року росіянам довелося оплачувати анексію Криму і розв'язану Путіним війну на українському Донбасі. За оцінкою агентства Bloomberg, російський рубль у 2014 році став найгіршою валютою, втративши 58% своєї вартості по відношенню до долара США.

Зараз ви читаєте новину «Росія приречена бути заручником Криму — Казарін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі