середа, 08 червня 2022 13:01

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія хоче забрати квартиру дружини Зеленського

Росія хоче забрати квартиру дружини Зеленського
Російські комуністи хочуть забрати квартиру дружини Володимира Зеленського Олени. Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Комуністична партія Росії запропонувала "компенсувати збитки Донбасу за рахунок активів українських чиновників у Росії".

Зокрема, російські комуністи захотіли забрати у дружини президента Володимира Зеленського Олени квартиру в окупованому Криму. Про це повідомляє російське пропагандистське видання "РИА Новости" з посиланням на запит депутата Держдуми комуніста Сергія Обухова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сухопутний маршрут з РФ до Криму для цивільних поки недоступний - Аксьонов

Він у запиті нагадав, що "у дружини Зеленського є квартира вартістю до 100 млн рублів поряд з Лівадійським палацом у Криму".

Російський депутат також запропонував перевірити інформацію про те, що елітна підмосковна нерухомість "може належати Наєвій Н. М., чиї прізвище, ім'я та по батькові повністю збігаються з дружиною командувача Об'єднаних сил ЗСУ, генерал-лейтенанта Сергія Наєва".

Російські окупанти продовжують знищувати культурну спадщину в окупованому Криму. Жителі півострова повідомили, що в Ялті терористи знесли будівлю головного архітектора міста Миколи Краснова.

ЗМІ зазначили, що так зване "Кримське відділення всеросійської общини охорони пам'яток історії і культури" ще у квітні передало окупаційній адміністрації на півострові документи про історичну і культурну цінність будівлі.

Зараз ви читаєте новину «Росія хоче забрати квартиру дружини Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути