Ексклюзиви
вівторок, 13 листопада 2018 13:23

РФ створить в Європі лобістську групу "представництво Криму"

РФ створить в Європі лобістську групу "представництво Криму"
"Представництво Криму" створить Росія у Брюсселі. Фото: Styler RBC

У Брюсселі наступного року Росія має намір відкрити "представництво Криму", яке нібито"просуватиме інтереси" півострова та боротиметься із санкціями".

У робочу групу, яка займеться відкриттям організації, увійшли проросійські європейські політики.

Крім того, "представництво" хочуть внести до реєстру лобістських груп у структурах ЄС. Невідомо, чи зроблені конкретні юридичні дії у цьому напрямі.

Колаборант, "співголова" V Ялтинського міжнародного економічного форуму Андрій Назаров заявив, що організацію планують відкрити у першій половині 2019-го.

"Організація матиме офіційний лобістський статус на території ЄС. Це дозволить на чинних підставах просувати "інтереси Криму" в Євросоюзі", - сказав пособник окупантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко готовий змінити статус Криму

Зазначається, що у робочу групу увійшов також бельгійський депутат Філіп Девінтер. За його словами, ініціатива "спрямована на подолання режиму санкцій".

Із Меджлісу кримськотатарського народу пропонують виключити делегатів, які співпрацювали з російською владою. На місце виключених делегатів пропонують обрати нових. Про це заявив під час конференції делегатів Курултаю VI скликання лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв.

Зараз ви читаєте новину «РФ створить в Європі лобістську групу "представництво Криму"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути