понеділок, 10 грудня 2018 13:40

"Розбили вікно в офісі залізною трубою" - окупанти залякують незалежних адвокатів у Криму

До офісу кримських адвокатів Еміля Курбедінова та Едема Семедляєва в окупованому Сімферополі намагались проникнути невідомі.

"Людина в куртці, кепці, з сумкою розбив залізною трубою вікно в офісі адвокатів Еміля Курбедінова, Едему Семедляева і інших, спробував відкрити вікно і проникнути всередину. Інцидент стався вчора о 17:00", - розповів журналіст Антон Наумлюк у Facebook. .

Автор: facebook.com/anton.naumlyuk
  В офісі адвокатів розбили скляне вікно
В офісі адвокатів розбили скляне вікно

"Ми розцінюємо це як чергову спробу тиску на правозахисників і незалежних адвокатів у Криму, дії, пов'язані з судовим переслідуванням адвоката Еміля Курбедінова. На нас намагаються тиснути, щоб ми не займалися своєю діяльністю, використовуючи правові методи, а вчорашній інцидент показав, що проти нас готові використовувати і неправові методи тиску", - зазначив юрист Назім Шеіхмамбетов.

Адвокати звернулися до так званої місцевої поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти не випустили з Криму на лікування журналіста

Київський районний "суд" Сімферополя заарештував кримськотатарського адвоката Еміля Курбедінова.

"Суддя Київського районного "суду" Сімферополя Антон Цикуренко призначив адвокатові Емілю Курбедінову адміністративний арешт строком 5 діб за 20.3 КоАП за пости у Facebook. За аналогічні пости у ВКонтакте він уже був заарештований на 10 діб у січні 2017-го", - написав Антон Наумлюк.

Зараз ви читаєте новину «"Розбили вікно в офісі залізною трубою" - окупанти залякують незалежних адвокатів у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути