Ексклюзиви
середа, 14 березня 2018 18:47

Путіну важливо, як проголосує Крим - російський публіцист

Путіну важливо, як проголосує Крим - російський публіцист
Чому президенту Росії Володимиру Путіну важливо, як проголосують на виборах в окупованому Криму пояснив Олексій Венедиктов / фото: Twitter

Головний редактор радіостанції "Ехо Москви" Олексій Венедиктов розповів, чому президенту Росії Володимиру Путіну важливо, як проголосують на виборах в окупованому Криму 18 березня.

Про це він зайвив в інтерв'ю журналісту Юрію Дудю.

"Для нього, як я розумію, має значення, як проголосує Крим. Ось як проголосує не Москва, що не Петербург, чи не Липецьк, які не Грозний, прости Господи, а Крим. Тому що, якщо Крим проголосує добре - це значить другий референдум. Він може сказати, секундочку, я привів Крим, повернув в імперію. Подивіться, люди вдруге, вже через чотири роки віддали мені 80%, 85%, 75% голосів. Я думаю , що для нього це принципова історія. Крим, а не Москва і Петербург", - пояснив Венедиктов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В редакції російського "Еха Москви" чоловік порізав ножем ведучу

Також він розповів про можливу ізоляцію Росії від решти світу.

"Якщо нічого трапиться, то ми будемо в більш ізольованою ситуації. Будуть прийняті закони, що обмежують Інтернет і поширення інформації в Інтернеті. П'ята колона перетвориться в п'яту колонку. Росіян вже позбавляють волі за репости і лайки в соціальних мережах і з часом така практика стане ще більш поширеною",- заявив він.

Президент Росії Володимир Путін прибув з візитом до окупованого Криму. Він візьме участь у мітингу, який присвячений річниці "референдуму" в Криму. Також має намір "перевірити, як йде спорудження Керченського мосту і поспілкуватися з будівельниками".

Зараз ви читаєте новину «Путіну важливо, як проголосує Крим - російський публіцист». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути