Ексклюзиви
вівторок, 12 червня 2018 10:22

"Путін просто так нічого не віддає" - Джемілєв розповів, хто звільнить Сенцова

"Путін просто так нічого не віддає" - Джемілєв розповів, хто звільнить Сенцова
Джемілєв розповів, хто звільнить Сенцова та Кольченка. Фото: Українські Новини

Політв'язнів Кремля Олега Сенцова та Олександра Кольченка можуть звільнити за сценарієм обміну голів Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова та Ахтема Чийгоза.

Йдеться про Туреччину як про посередника в обміні політв'язнів між Україною і РФ. Таку думку висловив уповноважений президента України у справах кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв на телеканалі ATR.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не голодування, а харчування за спецсхемою" - росіяни розповіли про стан політв'язнів

"Реджеп Таїп каже, що Путін просто так нічого не віддає. Так, кажу, ми знаємо, що Чийгоза і Умерова обміняли на двох професійних убивць, співробітників ГРУ, які вбивали чеченських дисидентів. Але я все одно сказав: "Може бути, у вас в заначці є ці бандити. Може, обміняємо все-таки на наших патріотів. Сказав: "Подумаємо". Тобто, такий обмін не виключається. У будь-якому випадку, я думаю, що можна домагатися цього, тому що життя цих людей для нас велика цінність", - розповів Мустафа Джемілєв.

Політв'язень Кремля Олег Сенцов прислав лист із російської в'язниці. Він 30-й день голодує, протестуючи проти незаконного утримання інших в'язнів.

Зараз ви читаєте новину «"Путін просто так нічого не віддає" - Джемілєв розповів, хто звільнить Сенцова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути