Ексклюзиви
середа, 18 жовтня 2017 13:15

Путін "віджав" винзавод Севастополя

Путін "віджав" винзавод Севастополя
До моменту приватизації заводу, передбачалося, що володіти 100% активами буде місто. Фото: ФедералПресс

Управління справами президента Росії попросило передати в своє відання активи виноробного заводу Севастополя. Завод виключать з приватизаційного списку та виведуть зі складу власності міста.

"Уряд Севастополя внесло в "закзборах" міста законопроект про зміну прогнозного плану приватизації держмайна Севастополя і просить виключити з нього ГУП "Агропромислове об'єднання "Севастопольський виноробний завод", - повідомив сайт ForPost.

Повідомляється, що в квітні 2017 року глава міста Дмитро Овсянников отримав лист управління справами президента Росії, яке попросило виключити винзавод з приватизаційного плану "в зв'язку з планованою передачею підприємства у відання управління справами президента Російської Федерації".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не плутайте Крим з Каталонією — Більдт

За словами сайту, виключення заводу з плану приватизації "сприятиме впорядкуванню відносин в сфері приватизації державного майна міста Севастополя".

"Юридичне управління "закзборів" Севастополя погодило пропозицію уряду міста, зазначивши, що до нього немає зауважень правового характеру, а сам законопроект не містить корупційних фактів", - повідомив сайт.

До моменту приватизації заводу, передбачалося, що володіти 100% активами буде місто.

Нагадаємо, у анексованому Криму за фотографії поганих доріг будуть дарувати призи.

Зараз ви читаєте новину «Путін "віджав" винзавод Севастополя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути