середа, 07 лютого 2018 08:31

Путін голосуватиме за себе в Криму - ЗМІ

Путін голосуватиме за себе в Криму - ЗМІ
Володимир Путін із 2000 року голосує у Москві. Фото: aftenposten

Російський лідер Володимир Путін на виборах президента може голосувати на одній із незаконних виборчих дільниць анексованого Криму.

Про це пише "Комерсант".

За інформацією видання, Путіну для голосування підбирають такий регіон, де можуть виникнути проблеми з явкою. На переконання експерта, приїзд Путіна "підвищить очікування в самому Севастополі, де є дефіцит адміністративних успіхів після 2014 року".

Інший співрозмовник видання сумнівається, що Путін у день виборів залишить москву. При цьому вважає, що "поїхати в Крим і Севастополь до виборів - правильна ідея".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін показав, скільки заробив за 6 років

Вибори президента РФ відбудуться 18 березня - у четверту річницю анексії Криму. У разі перемоги це буде четвертий термін для Путіна на посту президента Росії, без урахування часу, коли пост президента займав його наступник Дмитро Медведєв. У той час Путін керував державою на посаді прем'єра.

Путін традиційно з 2000 року голосує в Москві. Однак після зміни законодавства у 2017 році росіянам стало легше голосувати за місцем перебування, а не прописки.

Зараз ви читаєте новину «Путін голосуватиме за себе в Криму - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути