субота, 24 червня 2017 15:31

Прокуратура України повідомила про підозру керівнику "Самооборони Криму"

Прокуратура України повідомила про підозру керівнику "Самооборони Криму"
Прокуратура України взялася за діяча "Самооборони Криму" Фото: antikor.com.uа

Прокуратура АР Крим виявила одного із керівників незаконного формування Самооборона Криму, яке діяло у 2014 році. Йому повідомили про підозру.

Про це сьогодні повідомили у прес-службі прокуратури АР Крим.

Один із ротних "Самооборони Криму" на початку березня 2014 року у Сімферополі використовував спеціально пристосований та заздалегідь заготовлений предмет. Ним завдав тілесних ушкоджень громадянину України, який перебував на території півострова Крим. Він підтримував українських військових та проукраїнських активістів. Зараз - народний депутат України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни відмовляються служити на кордоні з Україною

Той же "ротний" причетний до незаконного позбавлення волі громадянина України, що супроводжувалося катуванням і нанесенням тілесних ушкоджень.
Прокуратурою складено письмове повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень – хуліганство та незаконне позбавлення волі. Вирішується питання про оголошення зазначеної особи у державний та міжнародний розшук", - повідомляє відомство.

У вівторок, 20 червня, українці Наталії Харченко, дружині активіста Українського культурного центру Андрія Виноградова, довелося поспішно виїхати з анексованого Криму через переслідування ФСБ.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура України повідомила про підозру керівнику "Самооборони Криму"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути