середа, 08 лютого 2017 17:19

Прикордонники затримали зрадника, який вирішив повернутися додому

Прикордонники на адмінмежі з Кримом затримали колишнього військового Збройних сил України, який перейшов на бік окупантів.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

"7 лютого у чоловіка, який прямував з Криму через пункт пропуску "Каланчак", співробітники Держприкордонслужби виявили недійсний паспорт. Чоловік прийшов пішки та подав на контроль паспорт громадянина Росії", - сказано в повідомленні.

Документ виданий 2014 року в окупованому Криму. Чоловік є громадянином України, жителем одного з міст її материкової частини. Раніше він проходив військову службу за контрактом у береговій охороні Збройних сил України на території Криму. Після анексії залишився служити у ВМС Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські військові у Криму готуються до війни у Сірії за свої гроші

 

2015 року військовий звільнився зі служби і працював у Криму на будівництві.

"Перебіжчик залишив лави окупантів, усвідомивши, що припустився помилки. Попередні обіцянки "нового роботодавця" не відповідали реальному стану справ. Не зупинили чоловіка і побоювання, що після повернення стосовно нього будуть проведені слідчі дії, адже принципово вирішив повернутися до сім`ї, яка перебуває на материковій частині України", - розповіли прикордонники.

Біля пункту пропуску "Чонгар" на адмінкордоні з Кримом встановили білборди із зображенням президента Росії Володимира Путіна за ґратами і лідера ОУН Степана Бандери.

Зараз ви читаєте новину «Прикордонники затримали зрадника, який вирішив повернутися додому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути