четвер, 07 грудня 2017 17:30

Окупований Крим слухатиме українське радіо "Мейдан"

Окупований Крим слухатиме українське радіо "Мейдан"
В окупований Крим через супутник ретранслюватимуть радіо. Фото: QHA

Кримськотатарська радіостанція "Радіо Мейдан" перейшла на супутникове радіомовлення, що дозволить їй мовити на територію Криму.

За повідомленням, ліцензію видано на 10 років, повідомляє "Укрінформ".

Таке рішення 7 грудня ухвалила Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

"Радіо "Мейдан" мовитиме у музично-розважальному форматі 24 години на добу на території всієї України та інших країн, де приймається сигнал із супутника", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що програмна концепція передбачає 16,6% програм власного виробництва (4 години 18 хвилин на добу) та 100% національного аудіовізуального продукту щодоби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни хочуть провести альтернативні Олімпійські ігри в Криму

Україномовних пісень в ефірі звучатиме не менше 25%, а іноземними мовами, які є офіційними мовами Європейського Союзу - не менше 60%.

"Розгляд почали ще 30 листопада. Регулятор відтермінував прийняття рішення у зв'язку з тим, що в юридичної особи виявився несплачений штраф у 18,7 тис. грн через неподання інформації про структуру власності. Разом із нарахованою пенею мовник мав сплатити 44 тис. грн", - повідомляється.

Раніше повідомлялось, фільм "Крим" російського пропагандиста Олексія Піманова виявився в числі найгірших фільмів у РФ. Повідомляється, що окупанти витратили на зйомку фільму про анексію більше 400 млн рублів (160 млн грн).

Зараз ви читаєте новину «Окупований Крим слухатиме українське радіо "Мейдан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути