неділя, 12 серпня 2018 13:19

Окупована Росією Ялта горіла під гуляння "Отпетых мошенников" і феєрверки
4

Фото: Twitter RoksolanaToday & Крим

Під час великої лісової пожежі в суботу, 11 серпня, в курортному місті Ялта анексованого Криму, місцеві жителі гуляли на концерті російського гурту "Отпетые мошенники" і запускали феєрверки.

"Салют в місті, затягнутому димом пожарища. Жителі Ялти з лопатами, водою і що ще потрібно, збираються допомагати гасити пожежу. Бидло гуляє ... Все ...", - написав на своїй сторінці в Twitter блогер RoksolanaToday & Крим, повідомляє "Обозреватель"

При цьому пожежа довго ігнорувався рятувальними службами, люди боролися з вогнем самотужки, перший вертоліт для гасіння прилетів тільки на ранок.

"Ялта в диму, запах гару. Перший вертоліт полетів в 6 ранку. Люди самі гасили, роблять, що можуть, зараз видимого вогню начебто немає", - заявив блогер.

Станом на 11:00 ранку (за київським часом) 12 серпня, за даними окупаційного МНС РФ, площа загоряння становить 15 га, люди стверджують, що цифра в два рази більше.

Станом на ранок, дим від пожежі видно з різних куточків Ялти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-прем'єра Криму побили і пограбували

Росія анексувала Крим у березні 2014-го. Від літа того ж року збройні сили РФ беруть безпосередню участь у бойових діях проти ЗСУ на Донбасі.

Через російську агресію на Донбасі загинули понад 10 тис. людей.

Зараз ви читаєте новину «Окупована Росією Ялта горіла під гуляння "Отпетых мошенников" і феєрверки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути