вівторок, 17 жовтня 2017 19:35

Окупантів шокувала ідея гей-параду в Керчі

Окупантів шокувала ідея гей-параду в Керчі
Берлін, 2012. На щорічному гей-прайді сміються над Путіним і Медвєдєвим. Фото: соцмережі

В Керчі окупаційна адміністрація повідомила, що в жодному разі не допустить запланованого російською ЛГБТ-спільнотою гей-параду.

"У місті-герої Керчі будуть тільки паради, присвячені подвигам наших предків, - заявив самозваний голова адміністрації Сергій Бороздін на офіційному сайті міста, - органи влади не дозволять пропагувати те, що суперечить моральним цінностям народів Криму."

На думку Бороздіна, геї і лесбіянки викликають обурення й огиду не тільки у керчан, а й у більшості кримчан. Він повністю підтримав слова так званого голови Криму Сергія Аксьонова, що ЛГБТ-ходу спрямовано на руйнування "морального здоров'я нації."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сексуальні британські спортсмени роздяглися на підтримку секс-меншин

Глава адміністрації пообіцяв, що розгляне повідомлення в законному порядку і підготує відповідь. Але заздалегідь заявив, що параду не буде.

"Гей-парадів та інших заходів, що пропагують одностатеві зв'язки, в місті не буде! - цитує сайт заяву Бороздіна. - Сама ідея провести подібну акцію в місті-герої, де кожна п'ядь землі полита кров'ю, здається мені і, я впевнений, мене підтримають всі мешканці Керчі - образливою і блюзнірською. "

У свою чергу, в разі відмови організатор "руйнівного" заходи лідер ЛГБТ Росії Микола Алексєєв погрожує судом.

"Ми мирні люди, намагаємося погодити наш захід, - заявив він місцевим ЗМІ, - якщо такого узгодження не буде, будемо судитися".

Крім Керчі, паради заплановано ще в Євпаторії, Феодосії, Джанкої, Армянську і Красноперекопську у другій половині жовтня.

Міхаель та Кай Корок стали першою в Німеччині одностатевою парою, яка усиновила дитину. Закон, що дозволяє одностатевим парам одружуватися і всиновлювати дітей, прийняли у червні цього року.

Зараз ви читаєте новину «Окупантів шокувала ідея гей-параду в Керчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути