Ексклюзиви
середа, 21 листопада 2018 22:53

Окупанти заперечили інформацію про просідання Кримського мосту

Окупанти заперечили інформацію про просідання Кримського мосту
Росіяни заперечують інформацію про просідання Керченського мосту. Фото: Bison

У прес-службі Керченського мосту заперечили інформацію про його просідання.

"Зараз ваш настрій зміститься у бік веселощів, а я буду на місці завжди", - сказано у повідомленні на сторінці мосту у Facebook.

Водночас так званий "глава комітету кримського парламенту з міжнаціональних відносин" Юрій Гемпель заявив, що "інформація українського відомства - міф", передають РИА Новости.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це призведе до руйнування": експерт дав сумний прогноз Керченській переправі

"Явна інформаційна брудна брехня, яка не має нічого спільного з реальністю. Міст знаходиться під постійним наглядом інженерно-технічних служб, і ніяких сумнівів в його міцності немає. Міст міцний і буде на віки служити Росії. Запрошуємо до Криму проїхатися по Кримському мосту українських політиків і самим переконатися, наскільки міцний й необхідний міст громадянам Росії, побачити велич й масштабність цього грандіозного будівництва", - запевняє Гемпель.

Незаконно побудований Росією Керченський міст зміщується. Про це свідчать результати космічної зйомки. Зафіксували кілька критичних ділянок Кримського моста, де відбуваються процеси зсуву. Про це повідомляє Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і ВПО України.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти заперечили інформацію про просідання Кримського мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути