пʼятниця, 25 жовтня 2019 13:52

Окупанти перетворили кримський "Артек" на тренувальну базу

Окупанти перетворили кримський "Артек" на тренувальну базу
Сецпризначенці окупантів навчалися звільнювати умовних заручників та боротися з умовними терористами, повідомив на своїй сторінці у фейсбуці колабораціоніст, що називає себе "главою республіки Крим" Фото: 5 канал

Російські спецпризначенці навчалися у міжнародному дитячому центрі "Артек" поблизу Гурзуфа в окупованому Криму. Такий "подарунок" окупаційна влада зробила силовикам до Дня підрозділів спецпризначення.

Спецназівці окупантів навчалися звільнювати умовних заручників і боротися з умовними терористами, повідомив у Facebook колабораціоніст, "глава Криму" Сергій Аксьонов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В окупованому Криму помер хлопчик, який приїхав на відпочинок в "Артек"

Відпрацьовані питання взаємодії силових структур, правоохоронних органів, адміністрації міста Ялти і керівництва "Артеку" щодо запобігання терористичному акту. Проведено евакуаційні заходи, надається медична допомога умовним постраждалим. Умовні терористи ліквідовані, – розповів колабораціоніст.

"Артек" – міжнародний дитячий центр неподалік "Гурзуфу" у Криму, нині окупованому Росією. До окупації півострова табір був одним із найкращих у світі за організацією дитячого відпочинку, а 2006-го став єдиним дитячим центром, якому присвоїли статус "під егідою ЮНЕСКО".

Зараз ви читаєте новину «Окупанти перетворили кримський "Артек" на тренувальну базу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути