четвер, 28 березня 2019 12:21

Окупанти анонсували посилення репресій у Криму

Окупанти анонсували посилення репресій у Криму
Російські окупанти назвали обшуки та арешти профилактичною роботою. Фото: Кримська Солідарність

Так званий віце-прем'єр Криму Ігор Михайличенко назвав репресії проти кримських татар "боротьбою з екстремізмом та тероризмом".

Про це він заявив коментуючи масові арешти людей, яких підозрюють у членстві в ісламському русі "Хізб ут-Тахрір", які пройшли 27 березня, пишуть Крим.Реалії.

За його словами щоб побороти на території Криму "екстремізм", треба задіяти всі силові ресурси.

"Потрібно посилити взаємодію всіх гілок влади, релігійних об'єднань, представників засобів масової інформації, освітніх і громадських організацій. Тільки об'єднавшись ми зможемо проводити профілактичну роботу, виховуючи дітей на принципах патріотизму, поваги, любові до життя і позитиву, а також перемогти таке негативне явище як тероризм", - сказав окупант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа 27 березня: відправили у тюрму щє 4 кримських татар

"Хізб ут-Тахрір" - це мусульманська політична партія яка має на меті об'єднати всіх мусульман світу під одним халіфатом. В Росії та Казахстані члени організації вважаються екстремістами та переслідуються. Також Хізб ут-Тахрір заборонили у Німеччині за невизнання Ізраїлю.

Будинки десятків татар обшукали в окупованому Криму 27 березня. Найбільше в селах Строгонівка і Кам'янка Сімферопольського району, а також в селі Володимирівка Білогірського району. Про це повідомляє громадське об'єднання "Кримська солідарність". Всім оголосили підозру в терористичній діяльності.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти анонсували посилення репресій у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути