четвер, 19 листопада 2020 13:36

Окупанта ввічливо просять піти: з'явилася реакція РФ на резолюцію ООН

Окупанта ввічливо просять піти: з'явилася реакція РФ на резолюцію ООН
Захарова висловилась про неприпустимість рішень по Криму. Фото: Радіо.Свобода

Росію обурила "кримська резолюція", яку прийняв Третій комітет Генеральної Асамблеї ООН

"18 листопада третій комітет 75-ї сесії ГА ООН прийняв голосування ініційований Україною проєкт резолюції про ситуацію з правами людини в Криму. Як і в минулі роки, ця резолюція носить політично ангажований характер і не має нічого спільного з реальною ситуацією на півострові. Вкрай політизований характер резолюції підтверджує і та обставина, що кількість тих, хто утримався делегацій і тих, хто проголосував "проти" перевищує кількість тих, хто виступив на підтримку цього документу", - заявила директор Департаменту інформації і друку МЗС Росії Марія Захарова, передає кореспондент УНН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російського актора не пропустили в Україну та заборонили в'їзд на 3 роки

Росіянка каже, що РФ прихильна до виконання міжнародних зобов'язань. Додала, що держава-окупант навіть "готова приймати місії відповідних організацій в Криму, якщо вони направляються в рамках мандату відповідних структур, у прив'язці до процедур, які можуть застосовуватися до відвідування Росії".

Окупаціна влада Криму виставила на продаж винний завод "Масандра". Окупанти виставили на торги 100% акцій АТ "Виробничо-аграрне об'єднання "Масандра". Початкова вартість лота - 5,3 млрд руб.

Зараз ви читаєте новину «Окупанта ввічливо просять піти: з'явилася реакція РФ на резолюцію ООН». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути