Ексклюзиви
четвер, 12 серпня 2021 06:34

Окупанти погрожують учасникам саміту "Кримської платформи"

Окупанти погрожують учасникам саміту "Кримської платформи"
Учасникам "Кримської платформи" погрожують. Фото: Крим. Реалії

Так званий віцепрем'єр кримського уряду, постійний представник Криму при президенті Росії Георгій Мурадов заявив, що міжнародний саміт "Кримська платформа" може обернутися для його учасників "рядом хворобливих наслідків".

"Кримська платформа" - це не просто провокація. Тому нам треба чітко позначити, які хворобливі наслідки можуть чекати учасників майбутнього саміту, так як вони мають намір поставити під сумнів територіальну цілісність Російської Федерації, зазіхати на нашу територію і життя громадян, які століттями проживають на древній землі Тавриди", цитує Мурадова РІА" Новости " .

"Державам-учасницям саміту потрібно чітко донести, що вони, зазіхаючи на нашу країну, можуть потрапити в число недружніх нам країн", заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна нагадає світові про окупацію Криму - що про нас пише міжнародна преса

Участь в установчому саміті "Кримської платформи" підтвердила ще одна країна. Тепер кількість країн-учасниць - 38.

"Кримська платформа" - новий консультативний і координаційний формат, ініційований Україною з метою підвищення ефективності міжнародного реагування на окупацію Криму, що відповідає викликам зростаючого посилення міжнародного тиску на Росію, запобігання подальшим порушенням прав людини і захисту жертв окупаційного режиму, а також досягнення головної мети - деокупації Криму і повернення його Україні.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти погрожують учасникам саміту "Кримської платформи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути