Ексклюзиви
понеділок, 29 січня 2018 11:02

Окупанти показали, як зносять кафе на набережній Алушти
4

Знесення кафе на набережній в окупованій Алушті
Фото: Крим.інфо
Знесення кафе на набережній в окупованій Алушті
Знесення кафе на набережній в окупованій Алушті
Знесення кафе на набережній в окупованій Алушті

На набережній в Алушті, в Професорському куточку, окупаційна влада Криму зносить кілька об'єктів нерухомості, зокрема, кафе і магазини.

Вони зазначають, що нібито ці споруди розташовувалися на інженерних мережах і землях загального користування, передає "Крим.інфо".

"Складені фахівцями матеріали передали в міжвідомчу комісію з питань самочинного будівництва, яка й вирішувала долю проблемних об'єктів. За підсумками прийнятих рішень, знесли вісім будівель, які розташовувалися на інженерних мережах і землях загального користування, заважаючи розвитку інфраструктури району. Здебільшого це кафе і магазини. Зараз вирішується питання про знесення ще п'яти об'єктів", - заявив "глава держкомітету реєстрації та кадастру окупованого Криму" Олександр Спиридонов.

За його словами, співробітники Держземнадзору провели позапланові перевірки дотримання норм земельного законодавства.

"Зафіксували вісім випадків самовільного зайняття землі, склали два протоколи за нецільове використання земель. До того ж у десяти випадках перевірялося виконання виданих раніше приписів", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каміння з неба: окупанти показали, як зносять дельфінарій головного "кримнашиста" в Ялті

Архітектурно-містобудівна рада окупованого Криму схвалила включення в зони з особливими умовами використання території набережну і прибережний парк в Алушті у вересні 2017 року.

"В середині січня "рада міністрів" анексованого Криму визнала самовільними забудовами і розпорядилася знести кілька кафе, адміністративну будівлю, торговий павільйон і готель, розташовані на набережній в Алушті", - зазначається.

Росія може почати процес виплат компенсацій Україні після того, як російські війська підуть з Донбасу, і буде звільнений окупований Крим. Про це розповів спецпредставник США Курт Волкер.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти показали, як зносять кафе на набережній Алушти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути