Ексклюзиви
вівторок, 27 лютого 2024 14:50

Окупанти готуються до знищення Кримського мосту

Окупанти готуються до знищення Кримського мосту
Окупанти готують обхідні шляхи. Фото: ТАСС

На окупованій частині Запорізької та Херсонської областей росіяни будують залізницю.

Вони бояться блокади півострова у разі знищення Кримського мосту, сказала керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня полковник Наталія Гуменюк, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти вичерпали можливість зміцнювати Кримський міст

"Очевидно, що вони вже опікуються альтернативним маршрутом, тому що дослухаються до повідомлень ГУР і його очільника про те, що є зайва конструкція, яка очевидно буде ліквідована. То ж у цьому випадку поява такого шляху очевидно розрахована на заміну, альтернативу. Якщо вона буде так прокладена і запущена, то цілком ймовірно, що саме таким чином ворог розраховує забезпечувати поставки підсилення і озброєння і боєприпасів і особового складу", - вказала вона.

Гуменюк наголосила, що у цій війні дуже велике значення має далекобійна зброя. Вона здатна руйнувати й такі далекоглядні плани ворога.

Російські загарбники хвилюються через постійні атаки на Кримський міст, всіляко намагаються зберегти цю незаконну конструкцію. Тому ставлять бонові загородження навколо мосту та розраховують на свою протиповітряну оборону.

Однак, потужна зброя може знищити міст. Про це 24 каналу розповів військовий експерт Роман Світан.

За його словами, безпілотники не здатні завдати суттєвої шкоди конструкціям мосту. Для його знищення потрібно застосовувати далекобійні ракети.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти готуються до знищення Кримського мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути