вівторок, 27 березня 2018 12:59

"Треба було дочекатися, коли почнуть різати кримчан" - Соловйов виправдовував анексію Криму

"Треба було дочекатися, коли почнуть різати кримчан" - Соловйов виправдовував анексію Криму
Анексію Криму курйозно намагався виправдати пропагандист Соловйов. Фото: Цікаві факти

Головний "журналіст-пропагандист" Росії Володимир Соловйов обурився тим, що окупацію Криму на Заході сприйняли більш негативно, ніж війну в Югославії.

Він намагався представити анексію, як "вимушений захід" країни-агресора, передає "Обозреватель".

Соловйов з сарказмом зазначив, що, слідуючи югославському сценарію, Кремлю для приєднання півострова довелося б чекати, поки "почнуть різати кримчан".

"При всьому тому, що 90% населення Росії радіє, що Крим - наш, і 95% населення Криму висловилися за те, щоб увійти в Росію, сама ця історія дуже сильно напружила всю європейську спільноту", - зазначив президент Фонду "Інститут регіональних проектів і законодавства" Борис Надєждін.

У свою чергу, Соловйов запитав, чи не напружило європейське співтовариство знищення Югославії, бомбардування і доля Косова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новітні танки і артилерія: з'явились подробиці масштабних військових навчань в Криму

Надєждін зазначив, що ситуації в Криму і Югославії кардинально відрізнялися. У першому випадку було лише очікування загрози "вирізання жителів "Правим сектором", то в другому йшлося про важку громадянську війну, що забрала життя десятків тисяч людей.

"Тому і нам треба було дочекатися, поки почнуть різати кримчан. Я правильно розумію, що тепер ми можемо допомогти в повний зріст жителям Донбасу, після того, як 10 тис. людей було вбито?" - обурено завершив діалог Соловйов.

Президент Російської Федерації Володимир Путін не йтиме на поступки щодо окупованого Криму, вважаючи, що жителі півострова задоволені нинішньою ситуацією. Путін вважає, що населення Криму задоволене анексією, а це означає, що "справедливість взяла гору".

Зараз ви читаєте новину «"Треба було дочекатися, коли почнуть різати кримчан" - Соловйов виправдовував анексію Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути