четвер, 08 лютого 2018 10:15

На кримському кордоні ФСБ вилучила партію канабісу в українця

На кримському кордоні ФСБ вилучила партію канабісу в українця
ФСБ вилучила 600 грамів канабісу в українця на кримському кордоні. Фото: Крим.інформ

У окупованому Росією Криму співробітники прикордонного управління ФСБ затримали на кордоні 30-річного громадянина України, який намагався провезти на півострів більше півкілограма канабісу.

Про це повідомив проросійський сайт Крим.інформ.

"В результаті обстеження автомобіля в районі заднього ряду пасажирських сидінь виявлено схованку, виготовлений із пластику, прикріплений до днища машини, в якому виявлені два згортки циліндричної форми, обмотані ізоляційною стрічкою синього кольору. При розтині одного з них виявлено речовину зеленого кольору", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що "прикордонники" мали точну оперативну інформацію про контрабанду наркотиків і тому провели огляд автомобіля, в якому їхав чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський комік із передачі "Городок" потрапив у чистилище "Миротворця"

"Експертиза підтвердила, що вилучена речовина - канабіс масою близько 600 грам. Житель Генічеська слідував до Сімферополя, щоб збути наркотик місцевим наркодилерам. Порушник затриманий. Вирішується питання про порушення кримінальної справи", - йдеться у повідомленні.

У окупованому Росією Сімферополі російські силовики провели обшук у кримського татарина Мустафи Калафатова вранці 7 лютого. Зазначається, що силовики приїхали о 4-й ранку.

Зараз ви читаєте новину «На кримському кордоні ФСБ вилучила партію канабісу в українця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути