Ексклюзиви
пʼятниця, 30 червня 2017 13:40

На кордоні з Кримом затримали двох ФСБшників

На кордоні з Кримом затримали двох ФСБшників

30 червня вночі на Херсонщині затримали двох військовослужбовців прикордонної служби федеральної служби безпеки РФ. Про це у Facebook написав голова Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко.

"Прикордонники Херсонського загону спільно з військовослужбовцями ЗСУ в Херсонській області на березі Перекопської затоки затримали двох невідомих без документів і виявили човен, в якому останні причалили до берега. Під час опитування встановили, що затримані - військовослужбовці прикордонної служби ФСБ РФ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донеччині засудили інформатора ДНР

За словами Назаренка, затримані заявили, що вони нібито брали участь у військових навчаннях і виконували роль порушників кордону. Але збилися з маршруту, втратили орієнтування і опинилися на материковій частині України.

"Щодо затриманих громадян РФ проводять визначені законодавством адміністративно-процесуальні дії", - додав голова Держприкордонслужби.

Росіяни відмовляються служити на кордоні з Україною.

Зараз ви читаєте новину «На кордоні з Кримом затримали двох ФСБшників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути