Ексклюзиви
вівторок, 12 грудня 2017 09:56

Кримські окупанти крадуть і здають металобрухт в Албанію

Зафіксували кримське судно-порушника з вкраденими металобрухтом на борту, яке обслуговується на рейді Стамбула.

За повідомленням, судно-пірат BEE із 3000 т кримського металобрухту пройшло протокою Босфор і заправляється на якірній стоянці Стамбула. Про це інформує psb-news.

Украдений метал мають здати в Албанії.

"Судно ВEE вийшло з закритого України порту Севастополь з вантажем 3000 т металобрухту, порт призначення - Дуррес (Албанія). Попередній рейс судна був на рейдову перевалку порту Кавказ з вантажем насіння олійного льону, вирощеного на окупованій території, для покупця в Бельгії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Готували платформу до "повернення" Криму в РФ" - Аваков свідчить по держзраді Януковича

Судно BEE (IMO: 7723986) підійшло на якірну стоянку закритого Україною порту Севастополь 9 листопада, але було заведено в Камишову бухту тільки 13.11.2017. Порушника пришвартували до 221-го причалу, де на нього було завантажено приблизно 2600 т насіння олійного льону. Цей товар призначений контрабандистами для поставки в Бельгію",- йдеться у повідомленні.

Автор: psb-news
  Директор компанії Михайло Чистяков.
Директор компанії Михайло Чистяков.

Зазначається, що агентом судна в порту на цьому рейсі була компанія Мортехфлот. Директор компанії Михайло Чистяков і агент Олександр Дядя внесені в чистилище сайту "Миротворець".

Автор: psb-news
  Агент Олександр Дядя.
Агент Олександр Дядя.

Раніше повідомлялось, що для обходу санкцій російська платіжна система "Мир" закриє для іноземних банків дані про регіон випуску карт і місце проживання клієнтів. Про це заявив генеральний директор АТ "НСПК" (оператор платіжної системи "Мир") Володимир Комлєв.

Зараз ви читаєте новину «Кримські окупанти крадуть і здають металобрухт в Албанію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути