Ексклюзиви
вівторок, 06 лютого 2018 10:24

Крим повернеться до України після розвалу Росії - журналіст

Крим повернеться до України після розвалу Росії - журналіст
Крим повернеться до України після смерті Путіна . Фото unian

Військовий журналіст Сергій Лойко озвучив сценарій повернення тимчасово окупованого Криму.

"Крим був там, там жили люди, були якісь дороги, море якесь, туди їздили з Росії і з України - ніби все було нормально. Я взагалі не розумію, навіщо потрібно було красти Крим. Росія його вкрала. Це наче злодій залазить вночі до тебе в квартиру, щоб поцупити телевізор, підходить до телевізора, упакував його, а взяти не може. Думає, раз я упакував його, то він мій. Так і тут", - наголосив Лойко.

Журналіст додав, що Росія розвалиться на частини.

"Крим може повернутися в Україну за тим сценарієм, що Росія розвалиться - і тоді він просто відійде Україні, якщо не відійде Туреччині чи ще комусь. Це буде зовсім інша історія. Я вам от що скажу: поки Путін живий, нічого хорошого в Росії не буде. І з усім іншим, що стосується Росії, теж буде дуже погано. Щоб воскреснути від тисячолітнього сну, від тисячолітнього кошмару, від тисячолітнього рабства, щоб вижити, Росія повинна померти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін вимагає від осетинів служби в російській армії

Росія окупувала Автономну республіку Крим 2014 року. Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014-го початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією. Ключові міжнародні організації, в тому числі Генеральна асамблея ООН, засудили дії Росії і назвали анексію і окупацію Криму незаконною. Проти РФ ввели економічні санкції. За проведення Москвою так званих виборів з участю Криму 2016-го парламент України визнав Держдуму РФ нелегітимною.

Зараз ви читаєте новину «Крим повернеться до України після розвалу Росії - журналіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути