пʼятниця, 10 січня 2020 08:13

Крим 6-й рік встає з колін. Не вдається

Крим 6-й рік встає з колін. Не вдається
Криму не дали обіцяного. Фото: 24 канал

Росія за роки анексії Криму не принесла йому обіцяного процвітання. Більш того, кримська економіка не може вийти на доокупаціонний рівень.

За підсумками 2013 року в Криму загальний обсяг реалізованої продукції склав 3,3 млрд доларів, тоді як в 2019 - 2 млрд, пише "Крим. Реалії".

Таким чином, на півострові справили товарів майже на 40% менше, ніж в 2013 році.

При цьому, Росія розповідає про "інвестиційний бум" і мільярдах, які отримує окупований півострів. Всього за 5 років анексії до Криму надійшло 10,5 млрд доларів з російського бюджету. Однак більша частина вкладень не пішла на модернізацію виробництва.

"Промисловість Криму не може встати з колін. Висновок напрошується тільки один - розвивати промисловий потенціал Криму ніхто не збирається, а невеликі вливання стосуються тільки підприємств російського ВПК", - резюмували журналісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість техніки показали моделі з AliExpress. У мережі висміяли візит Путіна в Крим

В окупованому Криму 9 провайдерів у 9-ти населених пунктах повністю блокують 18 українських інформаційних сайтів і 2 соціальні мережі, а також сайти Меджлісу кримськотатарського народу, Хізб ут-Тахрір і Свідків Єгови.

Зараз ви читаєте новину «Крим 6-й рік встає з колін. Не вдається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути