середа, 21 серпня 2019 21:30

Кримського політв'язня перевели в лікарню

Кримського політв'язня перевели в лікарню
Бекірова обстежать лікарі. Фото: ATR

Кримськотатарського активіста Едема Бекірова з Сімферопольського СІЗО в окупованому Криму перевели в лікарню.

"Адвокат Едему Бекірова повідомив, що сьогодні його підзахисний, який міститься в Сімферопольському СІЗО, був доставлений в лікарню ім. Семашко. Його оглянули ендокринолог, невролог, кардіолог, а також були взяті аналізи крові і сечі", - написала у Facebook уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова.

27 серпня очікується госпіталізація Бекірова в Республіканську лікарню неврології громадянського типу для подальшого стаціонарного обстеження, яке триватиме 7-8 днів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Політв'язень Бекіров заявив, що помирає

"За результатами зазначених обстежень буде скликана лікарська комісія, яка повинна визначити, чи може він бути в умовах СІЗО. Сподіваюся, що за результатами обстежень Едему Бекірову буде надано необхідну медичну допомогу в повному обсязі, а також вдасться змінити запобіжний захід з утримання під вартою на домашній арешт", - зазначила Денісова.

Активіст Едем Бекіров, якого незаконно заарештували в окупованому Криму, потребує термінової медичної допомоги. Бекіров знаходиться під незаконним арештом протягом восьми місяців. Про це заявила організація Human Rights Watch.

Зараз ви читаєте новину «Кримського політв'язня перевели в лікарню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути