пʼятниця, 25 січня 2019 15:30

Кримські тюремники зробили гучну заяву щодо звільнення Балуха

Кримські тюремники зробили гучну заяву щодо звільнення Балуха
Так званий кримський суд відмовив в звільненні Володимира Балуха фото LetMyPeopleGo

Так званий суддя підконтрольного окупантам Керченського районного суду відмовив адвокату українського політв'язня Володимира Балуха в умовно-достроковому звільненні з тюрми.

Підтримати бранця приїхали активісти та небайдужі жителі зі всього Криму, повідомляє кримська правозахисна організація Crimean Human Rights Group у Facebook.

Представники колонії заявили, що не випустять Балуха через те, що він провів у колонії меньше 6 місяців. Свою позицію аргументують тим, що не вивчили його особистість за цей період.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни засудили хлопця за повернення до анексованого Криму

"Помічник так званого кримського прокурора з нагляду за дотриманням законів у виправних установах Геннадій Трофимов виступив проти УДО Володимира, бо за час його перебування у СІЗО зафіксовано 51 порушення, і він перебуває на 3 видах профілактичного обліку, у тому числі як "схильний до нападу на представників правоохоронних органів", - йдеться у повідомленні.

Раніше так званий суд в окупованому Криму переніс розгляд питання про умовно-дострокове звільнення українського політв'язня Володимира Балуха.

Зараз ви читаєте новину «Кримські тюремники зробили гучну заяву щодо звільнення Балуха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути