понеділок, 22 травня 2017 18:02

Кримчанина викликали на допит за молитву

Кримчанина викликали на допит за молитву
Белял Аділов

Російський слідчий комітет Київського району Сімферополя викликав на допит 22 травня активіста Беляла Аділова. В кінці березня силовики затримали його біля будівлі підконтрольного Кремлю Верховного суду Криму, коли він читав молебень за звільнення підсудних.

"Сьогодні ми йдемо до слідчого комітету Київського району. Хочу нагадати, що стосовно Беляла Аділова порушили кримінальну справу за 318 статтею кримінального кодексу Російської Федерації. Після того як сходимо, буде зрозуміло, чого хоче слідчий, і які подальші наші плани", - розповів перед походом до слідкому адвокат Аділова Едем Семедляєв, пише "Крим.Реалії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти затримали кримських татар

29 березня біля будівлі підконтрольного Кремлю Верховного суду Криму невідомі в масках викрали Беляла Аділова. Очевидцеві, який почав знімати те, що відбувається, вибили з рук телефон, Аділова затягли в мікроавтобус і відвезли. Як пізніше стало відомо, затриманого доставили в російське управління слідкому Криму. Проти активіста порушили кримінальну справу, йому закидають застосування насильства або погрози щодо представника влади. Зараз чоловік перебуває під підпискою про невиїзд.

Зараз ви читаєте новину «Кримчанина викликали на допит за молитву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути