середа, 13 грудня 2017 10:33

Кримчани не зможуть купити квитки на ЧС-2018

  Жителям Криму ускладнили покупку квитків на ЧС-2018. Фото: sport.eu
Жителям Криму ускладнили покупку квитків на ЧС-2018. Фото: sport.eu

Жителі півострова не зможуть купити квитки на чемпіонат світу з футболу-2018 на сайті Міжнародної федерації футболу (ФІФА), повідомила заступник міністра спорту Росії Наталя Паршикова, пише "Интерфакс".

"Квиткова програма розроблена на сайті ФІФА. Там можна знайти Грузію, але не Крим. Тому для жителів півострова організували продаж квитків через сайт Російського футбольного союзу. Щодо Косово, Абхазії та Осетії треба дивитися, чи визнані ці країни ФІФА", - сказала Паршикова.

Чемпіонат світу пройде в 11 містах Росії з 14 червня по 15 липня на 12 стадіонах. Росіяни зіграють в групі А з Уругваєм, Єгиптом і Саудівською Аравією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США повернуться до питання Криму, попри позицію Путіна

ЧС-2018 — 21-й чемпіонат світу з футболу ФІФА, фінальний етап якого пройде з 14 червня по 15 липня 2018 року в Росії. Це 1-й в історії мундіаль, який пройде одразу в 2 частинах світу — Європі та Азії. 2 грудня 2010 року в Цюриху оголосили результат таємного голосування у виконавчому комітеті ФІФА, згідно з яким господарем чемпіонату стала Росія.

Зараз ви читаєте новину «Кримчани не зможуть купити квитки на ЧС-2018». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути