середа, 04 квітня 2018 10:28

Кримчанам роздають повістки в армію окупанта

Кримчанам роздають повістки в армію окупанта
Прокуратура України просить жителів анексованого Криму звертатися за телефоном або електронною поштою в разі отримання повісток

Жителі анексованого Криму отримують повістки в армію Росії. Влада окупованого півострова планує протягом 2018 року забрати в армію країни-окупанта 2,3 тис. кримчан.

За словами "віце-прем'єра Криму" Ігоря Михайличенка, окупований Крим став 4-м серед 15 суб'єктів російського Південного військового округу РФ за чисельністю завдань на заклик громадян 2018-го, повідомляє RBC.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З окупованого Криму пролунав ультиматум і скрегіт іржавого флоту Росії

Прокуратура України просить жителів анексованого Криму звертатися за телефоном або електронною поштою в разі отримання повісток.

За даними моніторингової місії ООН з прав людини, 2017 року Росія незаконно загітувала на службу в армію 4,8 тис. жителів Криму.

Українській стороні вдалося ідентифікувати 1,5 тис. російських кадрових військових, які окупували Крим і ще кілька десятків тисяч, які брали участь у бойових діях на Донбасі. Про це повідомив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука.

Зараз ви читаєте новину «Кримчанам роздають повістки в армію окупанта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути