вівторок, 06 квітня 2021 12:57

Кримчанам пропонують безплатні консультації психолога

Кримчанам пропонують безплатні консультації психолога
Кожен кримчанин отримає 3 консультації по 1 годині.Фото:usa.one

Громадська організація КримSOS пропонує безоплатну психологічну допомогу українцям, які живуть в окупованому Криму чи виїхали жити на материкову частину України. Активісти розповідають Gazeta.ua, що консультації проводитимуть в інтернеті індивідуально як з дорослими, так і з дітьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 тис. українців можуть втратити майно в Криму - юристи

"В сучасних українських реаліях процес переміщення на материкову частину України або проживання на окупованих територіях має негативний вплив на психологічний стан людей. Особливо страждають діти, люди похилого віку та люди з інвалідністю. Вони зможуть у нас отримати різні види психологічної допомоги, полегшити процес інтеграції, збільшити внутрішній ресурс для повноцінного соціального життя", - розповідає Міла Шевченко, координатор КримSOS.

Щоб отримати психологічну допомогу, потрібно заповнити заявку. Також просять описати проблему в листі та надіслати його на e-mail: [email protected]. Після поліпшення епідемічної ситуації консультування планують проводити в офісі організації в Києві.

В Україні більшість людей підтримують ідею про повернення окупованого Росією Криму. За повернення півострова до складу України виступають 68% опитаних. Водночас більш як 1/5 громадян - 21% - вважають, що з захопленням Росією Криму треба змиритися

Зараз ви читаєте новину «Кримчанам пропонують безплатні консультації психолога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути