понеділок, 12 листопада 2018 21:09

Кримчан обурило бажання окупантів продати царський палац

Кримчан обурило бажання окупантів продати царський палац
В окупованому Криму хочуть продати Лівадійський палац. Фото: "Обозреватель"

В анексованому Криму окупанти виставили на продаж санаторій "Лівадія" поблизу Ялти.

Заклад був одним із флагманів радянської кардіології, а частина його приміщень розташована в будівлях Лівадійського палацу, повідомляють "Примечания".

Стартова ціна лота - 396 млн рублів (165 млн грн). На продаж виставили корпуси, котельні, водолікарню, бюсти Леніна, дефібрилятори та 113 телевізорів.

"На території є три об'єкти культурної спадщини регіонального значення: "Пральня з кімнатою для праски, початок ХХ століття", "Малий службовий будинок, початок ХХ століття", "Будинок світський, ХІХ століття". Їх продають теж. Покупець має право розпоряджатися купленим майном як йому заманеться. Обмеження стосуються лише об'єктів культурної спадщини, на які накладаються охоронні зобов'язання", — зазначено у матеріалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі обурилися новими "військовими стандартами" в санаторіях Криму

Ситуацію обговорили на одному з місцевих кримських форумів. Вона викликала шквал обурення серед кримчан.

"Навішають камер і закриють для відвідування. Класика", "Королівська рать...", "Бо не сміють холопи по царській землі ходити на халяву", "Яка ганьба", "Плакати хочеться", "Це ппц, панове", "Це Рашка — все, що завгодно продадуть", "Вони продають, а мені соромно", — написали у коментарях.

Жителі міста Керч, що в окупованому Росією Криму, поскаржилися на життя після анексії півострова. Їх запитали про побажання до "адміністрації" міста.

Зараз ви читаєте новину «Кримчан обурило бажання окупантів продати царський палац». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути